Gren, Drako och Racz – säkerhetsindustrins super-entreprenörer diskuterar marknadstrender

Hitta oss på kartan

Hur kommer molntjänster och AI-baserade säkerhetslösningar förändra säkerhetsmarknaden? Hur ser trenderna ut, när det gäller säkerhetsleverantörernas teknikerbjudanden och affärsmodeller ? Hur ska cyberhoten mötas? Hur påverkas säkerhetsmarknaden av en allt mer orolig geopolitisk omvärld?  

Det är några av frågorna som ska diskuteras när säkerhetsindustrins superentreprenörer Martin Gren, Pierre Racz och Dean Drako intar scenen för att delge sin syn på marknaden idag och imorgon. 

Paneldeltagare:
Martin Gren, en av grundarna av Axis Communications som utvecklade, tillverkade och marknadsförde världens första nätverkskamera. Det var också Martin Gren som i mitten av nittiotalet drev företaget till att satsa på nätverkskameror.
Dean Drako, grundare av molnvideoövervakningsföretaget Eagle Eye Networks som han också är vd för. Han är också styrelseordförande i Brivo, som var först med molnbaserad passerkontroll. Dessutom är Drako grundare, vd och koncernchef för Barracuda Networks, som skapade IT-säkerhetsbranschens första skräppostfilter. Lägg därtill att Dean Drako grundat och är vd för Drako Motors, som lanserade Drako GTE, en elektrisk luxuös superbil.
Pierre Racz, grundare av Genetec, världsledande utvecklare och producent av VMS (videoövervakningsmjukvara) och den unifierande öppna plattformen Security Center.

Paneldiskussion genomförs på engelska.

Moderatorer: Lennart Alexandrie/ Markus LahtinenScen 1