Skydd 2020

Nordens största mötesplats för alla som är involverade i arbetet för en säkrare värld

SKYDD 2020 flyttas fram

Vår förhoppning har i det längsta varit att kunna genomföra SKYDD 2020 enligt ursprungsplan, men vi har samtidigt stått redo att ompröva denna plan om situationen kräver det.

Med tanke på den osäkerhet som råder i omvärlden med anledning av covid-19 och dess effekter, och med tanke på att myndigheternas restriktioner för möten ännu inte ändrats, så kommer SKYDD att flyttas framåt i tiden. Beslutet har fattats i dialog med utställare, besökare, medarrangörer och partners.

Våra utställares och besökares säkerhet är vår högsta prioritet. Det är många aktörer som påverkas och vi ska göra vårt yttersta för att hitta bästa möjliga tid för att genomföra ett starkt och säkert SKYDD.

Vi återkommer så snart vi kan med ett nytt datum för genomförandet av SKYDD.

Frågor?
Kontakta oss gärna på skydd@stockholmsmassan.se

Tills vi hörs igen, ta hand om dig!

Med vänlig hälsning

Annika Linderoth
Projektledare SKYDD

 

Om SKYDD

Här samlas de största och mest inflytelserika aktörerna inom säkerhet och brand.  Räkna med händelserika dagar som ger ny kunskap och nya kontakter. Vi tror att det finns något betydelsefullt i det personliga mötet och på SKYDD växer mötet mellan människor till affärsmöjligheter och inspiration för framtiden.

Vi vill att världen ska vara en plats där alla känner sig säkra. Därför strävar vi mot att skapa en mötesplats i världsklass för alla som är involverade i arbetet för en säkrare värld. Det är på SKYDD den goda tanken om ett bättre skydd börjar.

Delta som utställare

Var en del av Nordens största mötesplats för säkerhet, brand och samhällssäkerhet.

Boka monter idag ››

Info om Covid-19

Senaste nytt om Covid-19.

Läs mer här

Om SKYDD

Hundratals utställande företag representeras på SKYDD. Som besökare möter du både branschledande företag såväl som intressanta nykomlingar. Våra öppna scener i mässhallen erbjuder ett brett och kvalitativt utbud av seminarier - helt kostnadsfritt.

Läs mer här

Missa inga nyheter!

Håll mig gärna uppdaterad om det senaste från SKYDD.

Från SKYDD 2018

 

 

Medarrangörer

Entrésponsor

Samarbetspartners