Bilder från SKYDD 2022

Mötesplatsen för alla som jobbar i säkerhetsbranschen

Skydd 2024 ger dig dagens och morgondagens säkerhetslösningar

Skydd 2024 kommer att fyllas av inspirerande kunskap, upplevelser och spännande möten. Här presenteras allt från toppmodern teknologi, cyberskydd, smarta system och helhetslösningar till allt som rör personligt skydd, brandbekämpning och avancerat räddningsarbete. Allt i absoluta världsklass.
Branschens ledande leverantörer är på plats för att visa dig mängder av intressanta nyheter och smarta lösningar. Som besökare har du alla möjligheter att uppdatera dina kunskaper, träffa nya leverantörer och kollegor, bygga nätverk och inte minst, ta del av en spännande utveckling. Utvecklingen möter du på Skydd 2024. Välkommen!

Här kan du se exempel på olika produktområden som du kan ta del av på plats i oktober. 

Affärer

I en alltmer digitaliserad värld blir det fysiska mötet allt viktigare. Att träffas live är utan tvekan den mest effektiva formen av relationsbyggande. På  SKYDD  träffar du ca 10 000 kollegor och 300 företag.

Branschen

Nordens viktigaste säkerhetsmöte 
Säkerhetsbranschen är i ständig förändring. Teknisk innovation driver på utvecklingen och vi behöver samlas och samarbeta för att lyckas med våra gemensamma målsättningar. 

Community

Nätverksträffar och teambuilding
Att delta på SKYDD är att skapa en gemensam upplevelse för personalgruppen oavsett om du kommer som utställare eller som besökare. Det stärker ett team. Inom SKYDD arbetar vi även för att arrangera olika nätverksträffar och fokuseringar för att ytterligare ge kraft och värde till våra deltagare.

Kunskapen

Håll dig uppdaterad!
Ta del av närmare 100 öppna föreläsningar och seminarier runt om i hallen. Här bjuder olika branschaktörer på expertis, inspiration, rådgivning och erfarenheter som kan förändra din vardag.

Människorna

Alla du vill träffa 
I en alltmer digitaliserad värld blir det fysiska mötet allt viktigare. Att träffas live är utan tvekan den mest effektiva formen av relationsbyggande. På SKYDD träffar du ca 10 000 kollegor och 300 företag.

SKYDD 2020