Försvarsmakten

Vi finns i monter A16:40

Träffa Försvarsmakten och prata med oss om hur Vi försvarar Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer.

I vår monter kommer du att träffa medarbetare från bland annat Högkvarteret, MUST, Livgardet, 4e sjöstridsflottijen samt nyetablerade I13 i Falun.

Ha också koll på vårt program från stora scenen där vi sänder viktiga budskap varje dag under mässan.
Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Myndighet

Produkter

 • Till dig som arbetsgivare: Samarbeta med Försvarsmakten

  Till dig som arbetsgivare: Samarbeta med Försvarsmakten En av förutsättningarna för att vi ska lyckas med vårt uppdrag är ett brett samarbete med det svenska samhället, där relationen med Sveriges arbetsgivare är en viktig del. Ett samarbete med Försvarsmakten innebär att du får tillgång till bättre medarbetare samtidigt som du bidrar till att försvara det som gör Sverige till Sverige. Länk till produkten »

 • Karriär i Försvarsmakten

  Karriär i Försvarsmakten Försvarsmakten erbjuder många karriärvägar. Du kan arbeta som soldat, sjöman, officer eller civil. Du kan också gå med i Hemvärnet eller jobba deltid. Oavsett hur du engagerar dig kommer du att göra skillnad för Sverige. Länk till produkten »

 • Totalförsvaret

  Totalförsvaret Totalförsvaret består av militär verksamhet (militärt försvar) och civil verksamhet (civilt försvar) och är den verksamhet som behövs i händelse av krig. Länk till produkten »

 • Jobba civilt i Försvarsmakten

  Jobba civilt i Försvarsmakten Försvarsmakten finns för att skydda Sverige. Vårt uppdrag kräver en stor bredd i verksamheten. Som civilanställd hos oss blir du en viktig del av Sveriges försvar. Länk till produkten »

 • Grundutbildning med värnplikt

  Grundutbildning med värnplikt Grundutbildningen är ditt första steg in i Försvarsmakten. Du kommer bekanta dig med nya miljöer och ställas inför nya utmaningar. Du lär känna både nya vänner och dig själv. Utbildningen ger dig massor av erfarenheter som öppnar för många möjligheter i Försvarsmakten. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Försvarsmakten

Ledningsstaben, Arbetsgivarrelationer 115 28  Stockholm Sverige