Freddie vill se tekniska innovationer på SKYDD

Freddie Parrman kom in i säkerhetsbranschen för drygt 20 år sedan och han har varit kvar sedan dess. Han ser fram emot att nätverka på SKYDD och se mer av den tekniska utveckling som skett i branschen.

Freddie Parrman är vd på Seriline, som jobbar med identitets- och accesshantering. Under sina år i branschen har Freddie sett branschen utvecklas och förändras mycket. Idag är det ett stort fokus på teknik och även om han menar att det ibland går långsamt så tror han att det är positivt. Utvecklingen inom branschen behöver vara stabil, samtidigt som den behöver vara innovativ.

– Även om man tycker att säkerhetsbranschen inte går så fort fram, så tror jag heller inte att man skulle vilja det. Den behöver vara stabil men det behövs såklart mer innovation och det är väl där vi ska framåt. Allt ifrån att vi kopplar upp saker till tar hand om identitetshanteringen.

På grund av pandemin är det fyra år sedan mässan gick av stapeln sist. Freddie ser fram emot att se vilka innovationer som har uppkommit under denna tid och han menar att det hänt mycket på tekniksidan. För många företag har säkerhetsfrågan seglat upp på agendan, både under pandemin och med dagens världsläge. I takt med att arbetslivet blivit allt mer flexibelt så blir det ännu viktigare att skapa en säker miljö för medarbetarna, oavsett vilken plats de befinner sig på.

– Lägen som pandemin skapar kreativitet. Vår målgrupp är decentraliserade organisationer så var man sitter är inte lika viktigt, men vi fick göra en massa anpassningar på asset management-sidan när medarbetarna började ta tekniken med sig hem.

Seriline har nyligen tagit in kapital för att starta sin förvärvsresa. Under våren så köpte de upp Areff Systems och samtidigt meddelande Serilines huvudägare FSN Capital att de har siktet inställt på en börsintroduktion. De är inte ensamma om att förvärva bolag, det är en trend som han ser på fler håll i branschen. Därför tycker han det känns extra viktigt att träffas och se vad som hänt sedan sist. Freddie ser fram emot att nätverka med partners, kunder och branschkollegor på mässan.

– Nu var det ju ett bra tag sedan vi hade skyddsmässan, det jag verkligen ser fram emot är att få nätverka igen. SKYDD har ju den bästa uppslutningen i säkerhetsbranschen, så mässan är jätteviktig. Vi och många andra har jobbat hårt under den här tiden, så det ska bli jättespännande att se vad alla visar upp på mässan.