Monterlösningar

Våra monterlösningar

Stockholmsmässan erbjuder flexibla och kreativa monterlösningar

Här kan du läsa mer om våra monterlösningar Creative Meeting, Big Meeting och Small Meeting samt kontakta Eventservice för att få hjälp med ditt mässdeltagande.

Creative meeting

Creative Meeting är en designmonter skapad av vårt designteam fritt utefter ditt varumärke och dina önskemål. Den är exklusiv och kreativ. Du får en monter som är precis så stilren eller iögonfallande som du önskar. Passar dig som vill ha full frihet att exponera ditt företags personliga uttryck. Creative Meeting bygger på en tät kunddialog med behovsanalys för att hitta optimala lösningar och profilerande design.

Big meeting

Big Meeting är mellanalternativet bland våra kompletta monterpaket. I en Big Meeting ingår allt från väggar och belysning till grafiskt material och tekniklösningar. Här får du utrymme för produktexponeringar, möjlighet till ytor för bekväma kundsamtal och en monter som går i linje med ditt varumärke. Det är dina behov som styr hur vi utformar montern.

Small meeting

Det mindre och enklare alternativet. Bygg i trä- eller aluminiumsystem. Välj möbler, färg på matta, kulör på väggar och ett större förråd. Du kan även beställa unik grafik och komplettera med ex. ljussättning, takvepa eller dylikt för att få en monter med personlig prägel till minimal arbetsinsats.

Mer information (pdf) »