Skyddgolfen Detektor Open 2019

Nya rekord under Skyddgolfen

Med ett strålande väder och fler spelare än tidigare blev årets upplaga av Skyddgolfen Detektor Open en stor succé. Totalt tävlade 278 spelare med anknytning till säkerhetsbranschen i Sveriges största endagsevenemang för företagsgolf den 27 augusti på Vidbynäs golfklubb.

– Vi har haft fler spelare än någonsin, sponsorer på nästan alla hål, hotellet har varit fullbokat och vi har haft spelare från både Sverige och utomlands. Vi är jättenöjda, säger Deniz Baykal, försäljningschef på AR Media och projektledare för Skyddgolfen Detektor Open.

Efter en spännande tävling så blev det till slut Henrik Netterlid från Parcum AB som stod som vinnare. Något som han inte alls hade förväntat sig.

– Mina förväntningar var bara gå ut och ha kul, det här trodde jag aldrig. Jag hade verkligen inte räknat med att vinna, säger Henrik Netterlid. Det var en väldigt trevlig runda. Väldigt bra sponsorer och vi hade jättekul ihop. Bra golf, bra bana, väldigt trevligt!

Vi riktar ett stort tack till vår medarrangör facktidningen Detektor och här kan du läsa en mer utförlig artikel om tävlingen »