Boon Edam

Boon Edam är klara för Skydd 2020

Många utställare är bokade för Skydd 2020 och en av dem är Boon Edam Sweden AB. Boon Edam är en global marknadsledande aktör inom entré- och säkerhetslösningar och en uppskattad och erfaren utställare på Skydd sedan tidigare.

 Planerna för Skydd 2020 är i full gång och vi är stolta och glada över att än en gång välkomna Boon Edam som utställare mitt i mässvimlet.
– Vi tror på det personliga mötet med kunder och aktörer i branschen. Skydd, som är en mötesplats för branschfolk, ger oss möjligheten att visa och demonstrera våra egna produkter och svara på frågor som rör personsäkerheten i entréer. Vi får också möjligheten att ge råd om olika nivåer av säkerhetsklassificeringar och andra frågor relaterade till säkerhet och säkra passager, säger Johanna Bergström, vd för Boon Edam.
 
Johanna berättar även att möjligheten att synas i ett väletablerat och uppskattat forum där det finns många öppningar och intryck för aktörer inom säkerhetsbranschen är viktigt för Boon Edam. Under Skydd upplever de även de senaste nyheterna inom säkerhetsområdet och kan bygga och utveckla sitt nätverk med andra aktörer. En stor mötesplats som knyter an nya affärer, nya kunskaper samt nya kontakter.
 
– Vi på Boon Edam värdesätter möjligheten att kunna visa upp vår produktportfölj inom säkerhet som innefattar hela skalan från hantering av personflöde till högsäkerhetsprodukter såsom säkerhetsslussar och säkerhetskaruseller, säger Johanna Bergström. Vi uppskattar också möjligheten att få inspiration från andra aktörer och utställare och hjälpa varandra att forma de bästa lösningarna för våra kunder.
 
Vill du också ställa ut på Skydd 2020? Klicka här mer info.