Creone AB

Vi finns i monter A01:11

Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Säkerhet
 • Säkerhetsteknik

Produkter

 • KeyBox

  KeyBox Med vårt system för nyckelhantering slipper du memorera vem som har nycklarna till din fastighet och när de ska lämnas tillbaka.

  Entreprenörer kan själva hämta och returnera nycklar och händelserna registreras automatiskt i en händelselogg. Systemet ger dig detaljkontroll och förenklar samtidigt arbetet för entreprenörerna. Länk till produkten »

 • KeyRack

  KeyRack Med vårt system för nyckelhantering slipper du memorera vem som har nycklarna till din fastighet och när de ska lämnas tillbaka.

  Entreprenörer kan själva hämta och returnera nycklar och händelserna registreras automatiskt i en händelselogg. Systemet ger dig detaljkontroll och förenklar samtidigt arbetet för hantverkarna.

  Har du ett säkert rum?
  Med KeyRack kan du montera nyckellister direkt på väggen eller i befintligt säkerhetsskåp.
  Här får du en oslagbar överblick och snabb access till varje unik nyckel.
  Du kombinerar fritt hur många lister och nyckelpositioner du behöver och kan enkelt utöka ditt system. Länk till produkten »

 • ValueBox

  ValueBox Nya ValueBox Control innebär ökade möjligheter för personal, passagerar- och serviceintensiva organisationer att förenkla administration och säkerhet kring känslig eller dyrbar utrustning och personliga tillhörigheter. Länk till produkten »

Kontakt

Creone AB

Box 148 573 22  Tranås Sverige