Alarmtech Sweden AB

Vi finns i monter A03:13

Alarmtech Sweden AB är ett svenskt företag med mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av högkvalitativa säkerhetsprodukter.
Vårt produktsortiment består bl.a. av magnetkontakter, glaskrossdetektorer, seismiska och vibrationsdetektorer samt tillbehör för säkerhetsanläggningar samt strömförsörjning. Vi tillverkar och utvecklar även Fatum-produkterna
med inriktning på kopplingsmateriel i form av kopplingsdosor och plintar, reläkort, DC/DC-omvandlare med tillhörande kapslingar i olika former.
Våra produkter är utvecklade för att hålla högsta kvalitet och är samtliga testade från komponent till färdig produkt för att ge trygga och säkra larminstallationer.
I samråd med våra kunder kan vi också utföra kundanpassade lösningar, t ex korskopplingsfält, färdigmonterade strömförsörjningar samt plåt och metallkonstruktioner av olika slag.
De flesta av våra produkter är certifierade enligt SSF 1014 och för övriga marknader har vi EN, VdS, F&P, INCERT och TECHOM certifikat.
Vår fabrik är EN:ISO 9001:2015 och EN: ISO 14001:2015 och EN: ISO 45001:2018 certifierad men även NATO-godkänd.
Detta gör att produkterna kan säljas på många marknader och att vi kan vara flexibla och snabbt anpassa våra produkter till nya områden.
Vi jobbar långsiktigt med att utveckla, tillverka och sälja framtidens säkerhetsprodukter för framtidens säkerhetsanläggningar.
Alarmtech arbetar aktivt för att nå våra uppsatta hållbarhetsmål för att minska klimatavtrycket.

Hitta oss på kartan

Varumärken

  • Alarmtech
  • Fatum

Kategorier

  • Kommunikationsutrustning
  • Säkerhetsteknik

Produkter

  • Akustisk glass kross detektor

    Akustisk glass kross detektor Länk till produkten »

  • Seismisk detector VD 500 VD 500 är vår mest avancerade seismiska detektor som ger säker detektering och hög tålighet mot obefogade larm vid montering på stål eller betongobjekt såsom vapenskåp, betalautomater, bankomater, kassaskåp, betongväggar etc. Den detekterar intrångsförsök med sprängämnen och mekaniska verktyg
    såsom diamantborrar, kapskivor, slipmaskiner och termiska verktyg. Länk till produkten »

  • Chockdetektor CD 470 CD 470 erbjuder pålitlig övervakning mot angrepp med mekaniska verktyg. CD 470 är en selektivt avkännande vibrationsdetektor med 3 separata detektionskanaler: Länk till produkten »

  • Glaskrossdetektor för laminerat glas med transistorutgång, limmad GD 475 är en universell passiv glaskrossdetektor i Larmklass 3 som kan limmas på alla sorters glas som fönsterglas, härdat glas eller laminerat glas. Den detekterar larm då glaset krossas eller att man skär med olika skärverktyg genom glaset. Vid larm ökar strömförbrukningen i detektorn vilket analysatorn IU400 känner av och ger larm. Länk till produkten »

Kontakt

Alarmtech Sweden AB

Box 7079 192 07  Sollentuna Sverige