Alarmtech Sweden AB

Vi finns i monter A03:13

Alarmtech Sweden AB är ett svenskt företag med mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av högkvalitativa säkerhetsprodukter.
Vårt produktsortiment består bl.a. av magnetkontakter, glaskrossdetektorer, seismiska och vibrationsdetektorer samt tillbehör för säkerhetsanläggningar samt strömförsörjning. Vi tillverkar och utvecklar även Fatum-produkterna
med inriktning på kopplingsmateriel i form av kopplingsdosor och plintar, reläkort, DC/DC-omvandlare med tillhörande kapslingar i olika former.
Våra produkter är utvecklade för att hålla högsta kvalitet och är samtliga testade från komponent till färdig produkt för att ge trygga och säkra larminstallationer.
I samråd med våra kunder kan vi också utföra kundanpassade lösningar, t ex korskopplingsfält, färdigmonterade strömförsörjningar samt plåt och metallkonstruktioner av olika slag.
De flesta av våra produkter är certifierade enligt SSF 1014 och för övriga marknader har vi EN, VdS, F&P, INCERT och TECHOM certifikat.
Vår fabrik är EN:ISO 9001:2015 och EN: ISO 14001:2015 och EN: ISO 45001:2018 certifierad men även NATO-godkänd.
Detta gör att produkterna kan säljas på många marknader och att vi kan vara flexibla och snabbt anpassa våra produkter till nya områden.
Vi jobbar långsiktigt med att utveckla, tillverka och sälja framtidens säkerhetsprodukter för framtidens säkerhetsanläggningar.
Alarmtech arbetar aktivt för att nå våra uppsatta hållbarhetsmål för att minska klimatavtrycket.

Hitta oss på kartan

Varumärken

  • Alarmtech

Kategorier

  • Kommunikationsutrustning
  • Säkerhetsteknik

Produkter

Kontakt

Alarmtech Sweden AB

Box 7079 192 07  Sollentuna Sverige