Advancis Software & Services GmbH

Vi finns i monter A12:50

Advancis är en global ledare inom PSIM-branschen med kontor och partners över hela världen. WinGuard är ett öppen leverantörsneutralt överordnat system för att centralisera kontrollen av säkerhets-, byggnadsautomation-, IT och kommunikationssystem. WinGuard ger operatörer en fullständig situationanalys för beslutsfattande och kontroll av alla system inklusive dynamiska arbetsflöden (SOPs) vid incidenter. WinGuard är utformad för att vara skalbar och anpassningsbar, vilket möjliggör för systemet att växa och utvecklas i takt med att kundens behov expanderar. Detta garanterar en långsiktig investering som enkelt kan anpassas och utökas för att matcha kundens utvecklande krav.
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • WinGuard
  • AIM

Produkter

  • WinGuard

    WinGuard - överordnat system (PSIM) WinGuard är en leverantörsneutralt och öppet överordnat system (PSIM) som centraliserar säkerhets-, byggnads- och kommunikationssystem, och erbjuder en enhetlig övervakning, kontroll för effektiv hantering av incidenter. Länk till produkten »

  • AIM

    AIM - Advanced Identity Manager AIM centraliserar hantering och synkronisering av olika tillträdes- och identitetssystem för ökad säkerhet och effektivitet. Detta innebär att AIMs huvudfunktion är att, från ett centralt gränssnitt synkronisera data och se till att den fysiska och logiska åtkomsten alltid är associerade med en persons roll i organisation. Ökad effektivitet och inget mer dubbelarbete. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Advancis Software & Services GmbH

Hagviksv. 7 746 92  Bålsta Sverige