Pressmeddelande

ACRE presenterar molnbaserade säkerhetslösningar på Skydd-mässan i Stockholm

Besökarna på detta exklusiva evenemang får ta del av ACRE:s senaste innovationer inom cybersäkerhet för företag.

DUBLIN, Irland, 27 september 2022 – ACRE, världsledare inom toppmoderna säkerhetssystem, tillkännagav i dag att de visar flera av sina molnbaserade lösningar på branschmässan Skydd i Stockholm. Under det innehållsrika och exklusiva evenemanget kommer ACRE att presentera den senaste spjutspetstekniken som gör det möjligt för företag och privatpersoner att ansluta och skydda viktiga tillgångar, som människor, data och infrastruktur.

ACRE lyfter fram sina ”superföretagslösningar”, däribland det sedan länge etablerade och robusta VMS-systemet (Visitor Management Solution) från TDS, som ger ökad säkerhet för geografiskt spridda organisationer, tredjepartssystem och mycket komplexa situationer. ACRE kommer också att presentera sin Razberi-lösning och visa upp sin molnbaserade lösning för passagekontroll, ACT365.

”Vi är glada över att vara med och presentera våra produkter på årets Skydd-mässa och få möjlighet att visa upp vår stora och växande portfölj”, säger Alex Holmström. ”Cybersäkra lösningar som TDS:s VMS, ACT365 och Razberi ger större organisationer möjlighet att skapa en starkare infrastruktur genom att de erbjuder en skalbar, flexibel och heltäckande lösning som förändrar deras säkerhet och samtidigt främjar kontinuerlig drift.”

ACRE:s prisbelönta molnbaserade lösningar, som TDS:s VMS-system, Razberi, ACT365 och SPC Connect, erbjuder skalbar säkerhet för små och stora företag och möter utmaningarna med att säkra och ansluta flera olika platser, samtidigt som de eliminerar behovet av ytterligare IT-resurser. I företagets robusta sortiment finns även mobila identifieringsmetoder, beröringsfria läsare och Mifare DESfire-kort och -taggar – allt utformat för att främja digitalisering med den smidighet, enkelhet och kryptering som moderna företag kräver.

Om ACRE:
ACRE ligger i framkant när det gäller viktig branschutveckling med fokus på autentisering, infrastruktur och sammansmältning av system och tekniker. Kunderna blir framtidssäkrade genom utvecklingen av värdebaserade lösningar som ger överlägsna användarupplevelser. ACRE bedriver verksamhet över hela världen och erbjuder exceptionella säkerhets- och överföringslösningar. Besök www.acre-int.com för mer information.

Om Triton:
Sedan starten 1997 har Triton sponsrat tio fonder med fokus på företag inom den industritekniska sektorn, tjänstesektorn, konsumentsektorn och hälso- och sjukvårdssektorn. Tritonfonderna investerar i och främjar en positiv utveckling för medelstora företag. De 49 företag som för närvarande finns i Tritons portfölj har en sammanlagd omsättning på cirka 16 miljarder euro och sysselsätter cirka 104 000 anställda. Besök www.triton-partners.com för mer information.

För mer information kontakta:
ACRE International Marketing
Ross Wilks
Tfn: +44 7341 129343
rosswilks@acre-int.com

Triton
Fredrik Hazén
Tfn: +46 709 483810

Presskontakt:
Rhianna Daniels
Tfn: +1 813 944 7464
rhianna@compassintegrated.com