Evva Scandinavia AB

Vi finns i monter A15:31

EVVA utvecklar och tillverkar mekaniska och elektroniska passerkontrollsystem.

EVVA har varit ett familjeägt företag ända sedan det grundandes 1919 i Wien.
Vi fortsätter att bedriva forskning och utveckling samt driva produktionsanläggningar i vår huvudkontor i Wien så att vi kan exportera våra produkter till världens alla hörn. EVVA är dock inte bara tillverkare av säkerhetsprodukter utan även pålitlig kontaktpunkt för alla säkerhetsfrågor som våra kunder och partner kan tänkas ha.
Hitta oss på kartan

Varumärken

 • AirKey
 • Emzy
 • EPS
 • ICS
 • Akura 44
 • MCS
 • 4KS

Kategorier

 • Passagekontroll
 • Säkerhet
 • Säkerhetsteknik

Produkter

 • Airkey – Smart Helt Enkelt

  Airkey – Smart Helt Enkelt AirKey gör din vardag enklare och ger dig större frihet. Med AirKey kan du låsa upp dörrar med din mobil, skicka nycklar via sms och enkelt organisera hela ditt låssystem. På så sätt ger AirKey dig maximal frihet och maximal säkerhet – på jobbet eller i bostaden.

  Dina fördelar med AirKey
  Skicka nycklar till smarttelefoner online
  Gratis app och onlineadministration
  För små och stora tillträdessystem
  Kvalité och datasäkerhet från EVVA

  AirKey-cylinder
  AirKey-cylindrar är godkända för användning både inom- och utomhus. De utgör den centrala säkerhetsprodukten i AirKey-systemet och är utrustade med funktioner sån kärndragnings- och borrskydd, vriddämpare och ett integrerat säkerhetselement för säker datalagring. Den modulbyggda konstruktionen gör att cylindern är enkel att installera och anpassa i längden.

  AirKey-väggläsare
  AirKey-väggläsaren kan användas inom- och utomhus. I kombination med styrenheten passar den för styrning av elektroniska låskomponenter i alla typer av dörrar, t.ex. för tilldelning av behörigheter till skjut- och svängdörrar, hissar och elektroniska avskiljningssystem.

  AirKey ID-medier
  Utöver smarttelefoner kan du använda nyckelbrickor, kombi armband, kombinycklar eller kort som ID-medier. Länk till produkten »

 • AirKey - Väggläsare

  AirKey - Väggläsare AirKey-väggläsaren kan användas inom- och utomhus. I kombination med styrenheten passar den för styrning av elektroniska låskomponenter i alla typer av dörrar, t.ex. för tilldelning av behörigheter till skjut- och svängdörrar, hissar och elektroniska avskiljningssystem. Länk till produkten »

 • EPS – Den Pålitliga Låssystemet

  EPS – Den Pålitliga Låssystemet EPS erbjuder ett pålitligt skydd för bostadsfastigheter och lämpar sig även för tydligt strukturerade låssystem. Det gör att EPS är ett populärt alternativ för användning i kontorsbyggnader, restauranger och bostäder. EPS är det framgångsrika resultatet av vår kontinuerliga utveckling av EVVA:s beprövade stiftsystem. Hög komfort och tillförlitlighet gör EPS till det bästa stiftsystemet. Länk till produkten »

 • ICS – Det Reversibla Låssystemet

  ICS – Det Reversibla Låssystemet ICS ökar komforten i ditt system, säkrar planerings- och investeringstryggheten och säkerställer hållbarhet och lång livslängd. ICS är ett motståndskraftigt, vändbart låssystem med så avancerade kalkyleringsfunktioner att potentiella utökningar i låssystem kan planeras in i förväg. ICS arbetar lika övertygande i kontor som i skolor och studentbostäder. Länk till produkten »

 • Akura 44 Det Flexibla Låssystemet

  Akura 44 Det Flexibla Låssystemet Akura 44 är ett flexibelt system med vändbar nyckel utvecklat för flerfamiljsbostäder.
  Funktionerna i Akura44 har utvecklats för att uppfylla de mångsidiga
  säkerhetskraven och flexibiliteten i ett låssystem för flerfamiljsbostäder. Exempelvis
  kan säkerhetsnivån varieras i systemet. Med möjlighet att välja olika nivåer på
  kopieringsskyddet

  Fördelar med Akura 44
  Valbart kopieringsskydd
  Brett cylindersortiment
  För låssystem med tydlig struktur
  Patentskydd fram till 2037

  Akura 44 En profil,
  många detaljer
  Nyckelfunktionen i Akura 44-cylindrar sker i
  flera nivåer, med en kombination av en variabel
  längdprofil, 6 aktiva stift och upp till 10 passiva
  stift. Det utökar även kombinationsmöjligheterna i
  systemet. Ett magnetiskt kopieringsskydd finns som
  tillval för att höja säkerheten, försvåra kopiering av
  nyckeln och stärka manipuleringsskyddet i cylindern Länk till produkten »

 • EMZY – automatiskt helt enkelt

  EMZY – automatiskt helt enkelt Vill du vara säker på att vissa externa dörrar låses och låses upp tillförlitligt från och med en viss tid på dagen? EMZY från EVVA – den elektroniska motorcylindern – är i så fall precis rätt lösning för dig. Den elektroniska vredcylindern erbjuder bekvämlighet och hög säkerhet för ditt låssystem.

  Dina fördelar med EMZY:
  Kontrollerad låsning och upplåsning
  Fjärrstyrning dag- och nattid
  Fjärrstyrda dörrlås Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Evva Scandinavia AB

Elektravägen 22 126 30  Hägersten Sverige