Brandskyddsföreningen

Vi finns i monter A19:10

Brandskyddsföreningen är en allmännyttig ideell förening som arbetar och driver opinion för ett brandsäkrare Sverige. Vi är ett ledande kunskapscentrum som ökar framtidens brandsäkerhet och minskar samhällets skadekostnader, bland annat genom besiktning, utbildningar, restvärderäddning och konceptet Heta Arbeten®. Brandskyddsföreningen arbetar fram gemensamma normer och regelverk för olika branscher och genom Insamlingsstiftelsen Brandforsk finansierar vi forskning och utveckling inom brandsäkerhetsområdet.
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • Heta Arbeten®

Kategorier

  • Brandskydd

Produkter

  • Heta Arbeten® PREMIUM

    Heta Arbeten® PREMIUM Heta Arbeten® PREMIUM är ett unikt verktyg för digital tillståndshantering som riktar sig mot företag och organisationer. PREMIUM effektiviserar och underlättar arbetet med tillståndshantering samtidigt som brandsäkerheten på arbetsplatsen stärks. Länk till produkten »

  • APP Heta Arbeten®

    APP Heta Arbeten® App Heta Arbeten® är ett kostnadsfritt verktyg för dig som utför brandfarliga heta arbeten. I appen kan du styrka din behörighet med ditt digitala certifikat, skriva digitala tillstånd och hitta svar på frågor kring brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats. Här kan du också registrera din behörighet Heta Arbeten® i ID06 Kompetensdatabas. Detta oavsett vart i landet och hos vilken av Brandskyddsföreningens arrangörer du har gått behörighetsutbildningen. Länk till produkten »

Kontakt

Brandskyddsföreningen

Kabyssgatan 4 D 120 30  Stockholm Sverige