Axema Access Control AB

Vi finns i monter A10:33

Axema startade 1992 och utvecklar säkra passersystem för flerbostadshus, kontor, handel, industrifastigheter och offentliga lokaler. Både utveckling och produktion sker i Sverige och försäljningen görs via grossister och installatörer.

Vårt egenutvecklade passersystem Axema VAKA™ är inne på 4:e generationen och hyllas för sin enkelhet att projektera, installera och administrera. Med stilren design, skapad för nordiska förhållanden, och en modern plattform, är Axema VAKA ett drift- och framtidssäkert val byggt för dig.
Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Passagekontroll

Produkter

 • Axema VAKA

  Axema VAKA När vi skapade Axema VAKA® hade vi en vision. Vi ville bygga framtidens smarta passersystem för porttelefoni och säker passerkontroll. Därför lyssnade vi noga på våra kunder. Idag är vi inne på 4:e generationens Axema VAKA. Inget annat system är troligen lika modernt, flexibelt och enkelt att projektera, installera och administrera. Länk till produkten »

 • VAKA passersystem

  VAKA passersystem Axema VAKA passersystem är byggt på en modern plattform och är utformat att enkelt byggas ut med plug-in moduler för funktioner som t.ex. porttelefon, tvättmaskin- och hisstyrning och larmstyrning.

  Inpasseringssystemet har stor flexibilitet och passage kan göras på olika sätt; med kod, beröringsfritt med kort eller bricka, eller bricka och kod i kombination. VAKA passersystem bygger på den senaste tekniken och administreras enkelt på plats eller via internet, med andra ord ett framtidssäkert val för industrin, kontoret, handeln och flerfamiljshuset. Länk till produkten »

 • VAKA IP-porttelefon

  VAKA IP-porttelefon Oavsett om det ska vara nybyggnation, utbyte av gammal porttelefon, trådlöst eller trådbundet, ljud och/eller video, så är installation- och användarvänlighet vårt främsta fokus. Med Axema porttelefon-läsare kan även kod och tagg används. Länk till produkten »

 • Fermax trådbunden porttelefon med videosamtal

  Fermax trådbunden porttelefon med videosamtal Att se besökaren på bild skapar såklart trygghet och höjer därmed också säkerheten, bl.a. kan okända personer kan legitimera sig i kameran. Denna trådbundna porttelefonilösning installeras på 2-tråd och därmed kan befintligt kablage nyttjas. Länk till produkten »

 • VAKA digitalt bokningssystem

  VAKA digitalt bokningssystem Axema VAKA digitala bokningssystem erbjuder en säker och trygg bokning av tvättstugor och gemensamma lokaler. Ett bokningssystem från Axema är inte enbart ett effektivt redskap för att boka de gemensamma lokalerna i fastigheten utan även ett redskap för att bidra med dagsaktuell information. Detta genom att både bokningssystem och informationsfunktion är inbyggt i bokningstavlan. Länk till produkten »

 • VAKA digital informationstavla

  VAKA digital informationstavla En informationsskärm är ett effektivt redskap för att dela information digitalt i exempelvis ett trapphus. Med Axema VAKA informationsskärm kan du erbjuda trygghet med dagsaktuell information. Förutom att säkerställa att alla i trapphuset har tillgång till viktig information så hjälper informationsskärmen även till med bokning av bland annat tvättstuga genom det inbyggda bokningssystemet. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Axema Access Control AB

Byängsgränd 22 120 40  Årsta Sverige
+46 8 722 34 40 info@axema.se www.axema.se