Asolvi Sweden AB

Vi finns i monter A16:02

Asolvi är Europas ledande leverantör av branschspecifika programvaror för fältservicehantering. För att skapa nya innovativa funktioner, både när det gäller lokala lösningar och SaaS-lösningar, gör vi stora investeringar i hela produktsortimentet. Eftersom kärnan i vår strategi utgörs av säkerhet, hållbarhet och skalbarhet är vi den perfekta partnern.

Vår fältserviceprogramvara är utformad för att hjälpa säkerhetsbranschen. Produkterna är utformade för att vara enkla, kraftfulla och flexibla. Med en kompatibel enhet har anställda åtkomst till programvaran överallt och kan öka sin produktivitet.
Hitta oss på kartan

Varumärken

 • Asolvi Protect
 • WinServ
 • Asolvi

Kategorier

 • IT-säkerhet

Produkter

 • Asolvi Protect

  Asolvi Protect Asolvi har hjälpt företag i säkerhetsbranschen i över 30 år. Vi levererar programvaror som hjälper våra kunder att upprätthålla sina kunders säkerhetslösningar.

  Vi är Europas ledande leverantör av branschspecifika programvaror för fältservicehantering speciellt utvecklat och anpassat för säkerhetsbranschen.

  Vi hjälper även till att sänka kostnaderna och öka effektiviteten genom vårt utbud av lösningar för projektstyrning, hantering av kontrakt och anläggningsdokumentation samt lösningar för snabb fakturering via integration till ekonomisystem. Länk till produkten »

Pressmeddelanden

Kontakt

Asolvi Sweden AB

Mäster Samuelsgatan 60, 8tr 111 21  Stockholm Sverige