Advancis Software & Services GmbH

Vi finns i monter A15:53

Advancis är en global marknadsledare inom PSIM-branschen med kontor och partners runt om i världen.

Deras leverantörsboerende mjukvara, WinGuard, är ett överordnat system som styr och kontrollerar olika säkerhets-, fastighetsautomations-, IT- och kommunikationssystem via ett enda gränssnitt. Dynamiska arbetsflöden (SOP) hjälper operatören att göra rätt i sin incidenthantering med hjälp av en inbyggd kraftfull workflow motor.

Alla åtgärder och användarinmatningar loggas i WinGuard. Baserat på dessa data kan rapporter och utvärderingar genereras, vilket ger en snabb överblick över nyckeltal.

WinGuard plattformen är skalbar från en enda arbetsstation till ett internationellt förenat kontrollcenter och kan när som helst utökas med ytterligare servrar och klienter, funktioner och kopplingar till övriga subsystem.

För närvarande finns över 470 kopplingar/interface till olika tekniska system tillgängliga. Utveckling av nya kopplingar pågår ständigt.

Hitta oss på kartan

Varumärken

 • WinGuard

Produkter

 • WinGuard

  WinGuard WinGuard, från Advancis, är en kommando- och kontrollplattform med öppen arkitektur för att integrera och förena säkerhets-, fastighetsautomations-, IT och kommunikationssystem.
  Plattformen ger operatörer en omedelbar situationsanalys för ett beslutsfattande, styrning och kontroll av alla inblandade subsystem samt ger tillika dynamiska åtgärdsinstruktioner för varje incident som inträffar.

  - Mjukvaruplattform med öppen arkitektur så att den totala tekniska infrastrukturen i en byggnad kan visualiseras och kontrolleras

  - Operatören arbetar med ett intuitivt och anpassningsbart användargränssnitt

  - Guidade åtgärdsinstruktioner stödjer operatören och leder hen genom de handlingar som krävs för att lösa situationen.

  - WinGuard plattformen är skalbar från en enda arbetsstation till ett internationellt förenat kontrollcenter och kan flexibelt utökas när som helst.
  Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Advancis Software & Services GmbH

Monzastr. 3 63225  Langen Tyskland